Workshops

Belangrijk: wij werken in onze lessen en workshops uitsluitend met de beste merken acryl- en olieverf. Daarmee kunnen wij instaan voor een fijne manier van werken en een goede kwaliteit van het eindresultaat.

Groepsactiviteiten (vriendinnenuitje, familiedag, feestje, wedstrijdonderdeel, etc.)
Voor groepen vanaf 5 personen verzorgen wij leuke schilder-, teken- en/of knutselworkshops in ons atelier of op uw locatie. Ook begeleiden wij groepsprojecten richting een fantastisch kunstcadeau voor je baas, opa en oma, de meester of juf, etc. Voor basisscholen kunnen wij kunstlessen verzorgen. Stuur ons een mail voor vrijblijvende informatie over de talrijke mogelijkheden.

Kinderworkshop KUNSTWERK van de Natuur (najaar 2024)
We heten jullie (volwassene met één of meer kinderen van minimaal 6 jaar oud) welkom in het prachtige buitengebied van Erp. In het bos starten we met het verzamelen van materiaal voor ons kunstwerk. We gebruiken ook spuitverf. Een paar uur later zul je verbaasd zijn over wat je hebt gemaakt (o.a. fantasie landschappen en sprookjesbossen met dieren etc.). Natuurlijk zorgen wij voor de versnaperingen. Voor de volwassenen is er horeca dichtbij. Bij slecht weer verplaatsen we de workshop naar een andere dag. Prijs € 15,00 pp all inclusive. 

Workshop ‘Oude Meester’ schilderen (najaar 2024)
Kun je het je voorstellen? Zelf een Van Gogh of het Melkmeisje schilderen? Een Monet, het Meisje Met De Parel of een Jozef Israëls? In deze workshop van 3,5 uur werken we toe naar jouw eigen fantastische meesterwerk van 50x40cm (of groter?). Ook (moderne) uitvoering in kubistische stijl is mogelijk. We starten om 19.00 uur en ronden de workshop rond 22.30 uur af met een hapje en een drankje.  Prijs € 40,00 pp all in.

Workshop NATUUR schilderen – mannengroep (najaar 2024)
Of je nou kiest voor een olifant of een Schotse hooglander, je zelfgekozen landschap of een bloemenboeket, in deze workshop voor mannen krijg je alle ruimte voor jouw eigen ideeën. Op een doek van 30x40cm (groter is mogelijk) begeleiden we je graag naar een schitterend kunstwerk. Uiteraard zorgen wij voor drankjes en lekkernijen. Prijs € 35,00 pp.

Workshop Serveerblad (of houtpaneel) beschilderen (winter 2024)
Je gaat aan de slag met verf, kwasten en een houten ‘dienblad’ of paneel. Samen werken we naar een fantastisch en perfect afgewerkt eindresultaat. Kies uit een afbeelding van De Dikke Dames, de bloesem van Van Gogh of vele andere voorbeelden en creëer jouw eigen kunstwerk. Zorgen wij natuurlijk voor een lekker muziekje en de hapjes en drankjes. Prijs € 30,00 pp all in.

Workshop POP ART portret schilderen (voorjaar en najaar 2024)
Verras iemand of jezelf met een superleuk portret in deze vrolijke stijl. Begeleiding door Diana en Wilma, en natuurlijk zijn er drankjes en lekkernijen. Prijs all in € 17,50 pp.

Max Verstappen ART WORK - Poster - Wandbord - metaal - redbull - red bull racing - red... | bol.comMetal Poster Twiggy Popart Portrait  Pop Art

Creatief Atelier voor 50-plussers (ook mogelijk op uw locatie)
Behalve lekker tekenen of schilderen (bloemen, dieren, landschap, stilleven en portret), is er ook alle ruimte voor een uitgebreid koffiemoment. Wij serveren koffie en thee, uiteraard met een lekkernij. Deze workshop van 2,5 uur vindt één a twee keer per maand plaats bij tenminste 4 deelnemers van 50 jaar of ouder. En heeft u geen vervoer? Wij bieden een veilige haal- en thuisbrengservice voor de omgeving Erp/Veghel.
Prijs workshop inclusief alle materialen € 22,00 pp. Vervoersservice € 10,00 per adres. Mail ons als u belangstelling heeft.